child porn child porn child porn

Şifalı Bitkiler | Sağlık Ansiklopedisi

Triticum vulgare germ oil (Buğday Tohumu Yağı)

Nedir? Buğday çekirdeklerinden elde edilen bir yağdır. Cilde sürüldüğünde hızla emilmesi, cildi güzelleştirmesi açısından özellikle kadınların dikkatini çeken bir yağdır Faydaları nelerdir? A, B, D ve E vitaminleri açısından zengin bir yağdır. Özellikle B6 ve folik asit açısından zengin bir kaynaktır. Magnezyum, potasyum, demir, kalsiyum ve fosfor mineralleri açısından da zengindir. Kardiyovasküler yani kalp hastalıklarına karşı fayda sağlar....

Eugenia Caryophyllus Leaf Ectract (karanfil yaprak ekstresi)

Ne için kullanılır Eugenia Caryophyllus veya karanfil, geleneksel olarak mantar ve bakterilere karşı geniş antimikrobiyal özellikleri sayesinde bağırsak parazitlerini öldürmek için kullanılır. ishal, bağırsak kurtları ve diğer sindirim rahatsızlıkları için bir tedavi olarak kullanılır. Bu anti-mikrobik özellikler ayrıca deodorantlarda ve anti-fungal tozlarda kullanımını açıklar. ArtemisHerbs'e göreJapon araştırmacılar, Eugenia Caryophyllus gibi hücrenin zarar görmesini engelleyen antioksidan...

Peganum Harmala Seed Extract (Üzerlik Tohumu Ekstresi)

Nedir? Üzerlik tohumu, halk arasında nazar otu diye bilinir. Üzerlik tohumu mayıs ve haziran aylarında ortaya çıkan, 70 santim boylarında ve beyaz çiçekleri olan şifalı bir bitkidir. Çoğunlukla Orta Anadolu yetiştir. Yüksek oranda A ve C su vitamin içeren, üzerlik tohumu çoğunlukla taşlı ve kumlu yerlerde yetişir. Üzerlik tohumunun faydaları Üzerlik tohumu bağırsaklarda oluşabilecek parazit ve bakterileri...

Hippophae Rhamnoides Fruit Extract

Yara İyileşmesini Teşvik Eden Sağlıklı Seabuckthorn Meyve Suyu Tozu hakkında Bilgi Hippophae rhamnoides Linn, kurak-alkali toprakta yaşayabilen ve toprak ve su korunmasında yaygın olarak kullanılan kuraklığa dayanıklı ve rüzgara dayanıklı kum ile karakterize olan yaprak döken bir çalıdır. Çöl yeşillendirmesi için kuzeybatı Çin'de çok sayıda deniz alabalığı kullanılmaktadır. Deniz cehri meyvesi C vitamininin kralı olarak...

Aloe barbadensis leaf extract (Aloe vera ekstresi)

Aloe Barbadensis Leaf Extract, Yaralar, Cilt hastalıkları, Iltihap, Kabızlık, Tümör, Diyabet, Ülseratif kolit gibi hastalıkların tedavisinde etkilidir. Faydası Kalsiyum, kemik gelişimi için faydalıdır. Bakır, vücut dokusunun yenilenmesinde etkin rol oynar. Selenyum çeşitli kalp rahatsızlıkları için oldukça önemli bir elementtir ve kanser tedavisindeki kemoterapinin yan etkilerini azaltmak için kullanılır. Krom, kan şekeri seviyesinin sabitlenmesini sağlar. Manganez, vücutta protein sentezlenmesinde, sindirimde ve besinlerden enerji üretilmesinde önemli bir etkendir. Magnezyum, kalp...

Sesamum indicum seed oil (Susam Yağı)

Nedir? Sesamum Indicum (Susam) Tohumu Yağı susam tohumlarından yapılan açık sarı bir yağdır. Kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinde kullanılabilecek susam çekirdeği yağı ile elde edilen diğer maddeler arasında Hidrojenli Susam Çekirdeği Yağı, Sesamum Indicum (Susam) Yağı Unsouonifiables  ve Sodyum Sesameseedate.Sodyum Sesameseedate, Sesamum Indicum (Susam) Tohum Yağı'ndan elde edilen yağ asitlerinin sodyum tuzudur. Kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinde, Sesamum...

Mentha Piperita Oil (Nane Yağı)

Nedir? Nane yağı, elbette adından da anlaşılacağı üzere naneden elde edilen esansiyel bir yağ. Taze nanenin körpe yapraklarından hazırlandığında çok daha etkili ve faydalı olduğu bilinen bu yağ, vücudumuzda sentezleyemediğimiz ve dışarıdan almamız gereken yağ asitlerini de içeriyor. Dünya çapında çok yönlü kullanım açısından neredeyse en fazla adı geçen yağlardan olan nane yağı, baş ağrısından tutun...

Aesculus Hippocastanum Extract (At Kestanesi)

Nedir ve Faydaları  At kestanesi, ciltteki genişlemiş gözenekleri sıkılaştırır, yüzdeki kırmızı kılcal damarları yok eder. Damar büzücü etkisi bulunmakta, bu etkisi ile varis hastalarında dolaşımı düzenler, varis ağrılarını hafifletir. Romatizmalı ağrıları azaltır, kas ağrılarına iyi gelir. Saç dökülmesini önlemek için kullanılabilir. Yüzde bulunan güneş lekelerini gidermeye yardımcı olur. Hemoroit tedavisinde kullanılır, damar esnekliğini arttıran bu...

Chamomilla Recutita Ekstraktı (Mayıs Papatyası)

Mayıs Papatyası Nedir? Ne İçin Kullanılır? Papatya, Batı dünyasının en popüler otlarından biridir. Papatya olarak bilinen iki bitki vardır: daha popüler olan Mayıs papatyasıda dedilen Alman papatyası ( Matricaria recutita ) ve Roma veya İngiliz papatyası olarak bilinen  ( Chamaemelum nobile )türdür . Farklı türlere ait olmalarına rağmen, aynı sağlık sorunlarını tedavi etmek için kullanılırlar. Her ikisi de yıpranmış sinirleri sakinleştirmek, mide...

Betula Alba Yaprağı

  Huş ağaçları, beyaz ya da renkli reçineli ve kabuklu bir yapıya sahiptir. Nisan – Mayıs aylarında küçük meyveler veren, sarımsı ve yeşil renge sahip, dalları aşağıya kadar sarkmış olan bu bitki bünyesinde, uçucu yağlar, saponin, flavonidler ve C vitamini barındırmaktadır. Huş ağaçları, kışın yaprak dökerler ve sürgün verme özellikleri vardır. Bu tür, çok hızlı büyümesi ile bilinir. Özellikle...
16,220BeğenenlerBeğen
2,074TakipçilerTakip Et
1,609TakipçilerTakip Et
13,112AbonelerAbone

Hava Durumu

- Advertisement -

En Son Okunanlar