Sesamum indicum seed oil (Susam Yağı)
Nedir? Sesamum Indicum (Susam) Tohumu Yağı susam tohumlarından yapılan açık sarı bir yağdır. Kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinde kullanılabilecek susam çekirdeği
DevamNedir? Sesamum Indicum (Susam) Tohumu Yağı susam tohumlarından yapılan açık sarı bir yağdır. Kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinde kullanılabilecek susam çekirdeği
DevamNedir? Buğday çekirdeklerinden elde edilen bir yağdır. Cilde sürüldüğünde hızla emilmesi, cildi güzelleştirmesi açısından özellikle kadınların dikkatini çeken bir yağdır
DevamArgania spinosa kernel oil (Argan spinosa çekirdek yağı) Nedir? Argania Spinosa Kernel Oil, Diyabet, Proliferatif hastalıklar gibi hastalıkların tedavisinde ve
DevamVitis vinifera (Üzüm tohum ekstresi) Nedir? ve Faydaları Üzüm (Vitis vinifera), antioksidan etkisi olan bir bitkidir. Kötü kolesterolü azaltan ve
DevamBURUN TIKANIKLIĞINA NE İYİ GELİR? Burun tıkanıklığı eğer ki bir hastalık sonucunda gerçekleşmiş ise öncelikle tıkanıklığı açmak için çeşitli fısfıslardan
DevamAĞIZ YARASI NEDİR? Ağız yaraları yanaklarda, dudaklarda, diş etlerinde, dillerde, ağız altlarında ve yumuşak damakta bulunan ağrılı ülserlerdir. Bu yaralara
DevamFaranjit nedir? Farenjit (boğaz iltihabı);burun ve ağız boşluğunun arka duvarında oluşan iltihaplanmadır. Akut ve kronik olmak üzere iki tür farenjit
DevamMayıs Papatyası Nedir? Ne İçin Kullanılır? Papatya, Batı dünyasının en popüler otlarından biridir. Papatya olarak bilinen iki bitki vardır: daha popüler
DevamYara İyileşmesini Teşvik Eden Sağlıklı Seabuckthorn Meyve Suyu Tozu hakkında Bilgi Hippophae rhamnoides Linn, kurak-alkali toprakta yaşayabilen ve toprak ve
DevamHakkında Bilgiler Botanik Bilgileri: Boyu 30-60 cm civarında her zaman yeşil olan, zambakgiller familyasından çok yıllık bir Afrika bitkisidir. Yaprakları
Devam