child porn child porn child porn

Şifalı Bitkiler | Sağlık Ansiklopedisi | Sayfa 3

Camphor (Kafur)

Kafur ne işe yarar: Kafur ne için kullanılır? Kışın yaprakalarını dökmeyen sürekli yeşil kalan bir tropikal bitki olup yetiştiği yöreye göre boyu 50 ve çapı 5 metreyi bulan vede 1000-2000 yıl yaşayabilen uzun ömürlü bir ağaçtır. Kafurun cilde faydaları: Sivilceler ile mücadelede faydalıdır. Akne, sivilce ile sivilce izlerinde kafur tercih edilir. Güçlü anti inflamatuar özelliklerinden dolayı sivilcelerin kurumasına yardımcı...

Eugenia Caryophyllus Leaf Ectract (karanfil yaprak ekstresi)

Ne için kullanılır Eugenia Caryophyllus veya karanfil, geleneksel olarak mantar ve bakterilere karşı geniş antimikrobiyal özellikleri sayesinde bağırsak parazitlerini öldürmek için kullanılır. ishal, bağırsak kurtları ve diğer sindirim rahatsızlıkları için bir tedavi olarak kullanılır. Bu anti-mikrobik özellikler ayrıca deodorantlarda ve anti-fungal tozlarda kullanımını açıklar. ArtemisHerbs'e göreJapon araştırmacılar, Eugenia Caryophyllus gibi hücrenin zarar görmesini engelleyen antioksidan...

Zingiber Officinale Root Extract (Zencefil Kök Ekstresi)

Zingiber Officinale Root Extract (Zencefil Kök Ekstresi) Zencefil, günümüzde yaygın olarak kullandığımız bitkilerden birisidir. Zencefil faydaları saymakla bitmeyecek kadar çoktur. Hamileler, bu bitkiyi mide bulantısına iyi geldiği için sıkça kullanır. Ayrıca öksürük, grip, soğuk algınlığı gibi iltihapları da giderici özelliği vardır. Kök zencefil nasıl kullanılır? Kök zencefil kullanımı genellikle kurutularak, mutfakta baharat olarak kullanılır. Eğer tazesini...

Aesculus Hippocastanum Extract (At Kestanesi)

Nedir ve Faydaları  At kestanesi, ciltteki genişlemiş gözenekleri sıkılaştırır, yüzdeki kırmızı kılcal damarları yok eder. Damar büzücü etkisi bulunmakta, bu etkisi ile varis hastalarında dolaşımı düzenler, varis ağrılarını hafifletir. Romatizmalı ağrıları azaltır, kas ağrılarına iyi gelir. Saç dökülmesini önlemek için kullanılabilir. Yüzde bulunan güneş lekelerini gidermeye yardımcı olur. Hemoroit tedavisinde kullanılır, damar esnekliğini arttıran bu...

Aloe barbadensis leaf extract (Aloe vera ekstresi)

Aloe Barbadensis Leaf Extract, Yaralar, Cilt hastalıkları, Iltihap, Kabızlık, Tümör, Diyabet, Ülseratif kolit gibi hastalıkların tedavisinde etkilidir. Faydası Kalsiyum, kemik gelişimi için faydalıdır. Bakır, vücut dokusunun yenilenmesinde etkin rol oynar. Selenyum çeşitli kalp rahatsızlıkları için oldukça önemli bir elementtir ve kanser tedavisindeki kemoterapinin yan etkilerini azaltmak için kullanılır. Krom, kan şekeri seviyesinin sabitlenmesini sağlar. Manganez, vücutta protein sentezlenmesinde, sindirimde ve besinlerden enerji üretilmesinde önemli bir etkendir. Magnezyum, kalp...

Sesamum indicum seed oil (Susam Yağı)

Nedir? Sesamum Indicum (Susam) Tohumu Yağı susam tohumlarından yapılan açık sarı bir yağdır. Kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinde kullanılabilecek susam çekirdeği yağı ile elde edilen diğer maddeler arasında Hidrojenli Susam Çekirdeği Yağı, Sesamum Indicum (Susam) Yağı Unsouonifiables  ve Sodyum Sesameseedate.Sodyum Sesameseedate, Sesamum Indicum (Susam) Tohum Yağı'ndan elde edilen yağ asitlerinin sodyum tuzudur. Kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinde, Sesamum...

Triticum vulgare germ oil (Buğday Tohumu Yağı)

Nedir? Buğday çekirdeklerinden elde edilen bir yağdır. Cilde sürüldüğünde hızla emilmesi, cildi güzelleştirmesi açısından özellikle kadınların dikkatini çeken bir yağdır Faydaları nelerdir? A, B, D ve E vitaminleri açısından zengin bir yağdır. Özellikle B6 ve folik asit açısından zengin bir kaynaktır. Magnezyum, potasyum, demir, kalsiyum ve fosfor mineralleri açısından da zengindir. Kardiyovasküler yani kalp hastalıklarına karşı fayda sağlar....

Vitis vinifera (Üzüm tohum ekstresi)

Vitis vinifera (Üzüm tohum ekstresi) Nedir? ve Faydaları Üzüm (Vitis vinifera), antioksidan etkisi olan bir bitkidir. Kötü kolesterolü azaltan ve damar sertliğine karşı yararlı olan reservatrol taze beyaz üzümün kabuklarında yüksek oranda bulunur. Kronik yorgunluğa karşı haftada birkaç kez tüketilecek taze beyaz üzüm suyu bu konuda rahatlatıcıdır. Siyah üzüm çekirdeği ve kabuğu bağışıklık sistemini güçlendirir. Üzüm...

Chamomilla Recutita Ekstraktı (Mayıs Papatyası)

Mayıs Papatyası Nedir? Ne İçin Kullanılır? Papatya, Batı dünyasının en popüler otlarından biridir. Papatya olarak bilinen iki bitki vardır: daha popüler olan Mayıs papatyasıda dedilen Alman papatyası ( Matricaria recutita ) ve Roma veya İngiliz papatyası olarak bilinen  ( Chamaemelum nobile )türdür . Farklı türlere ait olmalarına rağmen, aynı sağlık sorunlarını tedavi etmek için kullanılırlar. Her ikisi de yıpranmış sinirleri sakinleştirmek, mide...

Hippophae Rhamnoides Fruit Extract

Yara İyileşmesini Teşvik Eden Sağlıklı Seabuckthorn Meyve Suyu Tozu hakkında Bilgi Hippophae rhamnoides Linn, kurak-alkali toprakta yaşayabilen ve toprak ve su korunmasında yaygın olarak kullanılan kuraklığa dayanıklı ve rüzgara dayanıklı kum ile karakterize olan yaprak döken bir çalıdır. Çöl yeşillendirmesi için kuzeybatı Çin'de çok sayıda deniz alabalığı kullanılmaktadır. Deniz cehri meyvesi C vitamininin kralı olarak...
17,351BeğenenlerBeğen
2,230TakipçilerTakip Et
1,786TakipçilerTakip Et
14,000AbonelerAbone

Hava Durumu

- Advertisement -

En Son Okunanlar